E-világ - felhasználási jogok

Általános Rendelkezések:

Üzemeltető: E-VilágSzerzői Jogok:

A felhasználó ezúton kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a evilag.com használata során a honlapra bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik. A szerzői művek felhasználásának jogosságáért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a Felhasználót terheli felelősség.

Felelősség:

A Felhasználó a evilag.com-t csak saját felelősségére használhatja. evilag.com kizárja a felelősségét minden, a feltöltött fájl tartalma miatt bekövetkezett kárért. evilag.com kizárja a felelőséget minden, a regisztrációs adatok elvesztése miatt bekövetkezett kárért. evilag.com kéri a Felhasználókat, hogy biztonságos felhasználás érdekében regisztrációs adataikat ne adják ki másoknak.

A evilag.com üzemeltetője nem tehető felelőssé azért, amennyiben harmadik fél jogosulatlanul használja fel a Felhasználó a evilag.com által belinkelt publikus tartalmú képeit.

A evilag.com tudja, hogy a tagok magánélete nagyon fontos. Ezért az adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki! kérlek olvasd el figyelmesen a felhasználási jogokat!

Jogi nyilatkozat: A E-vilag.com semmiféle felelősséget nem vállal a privát szobában elhangzottakért!